69248665_presentation-wide.jpg
WS_Logo_WIT_def.png
MartinTim.png

Wij zijn uw gastheren,

Martin & Tim

 

INFORMATIE
voor bezoekers

Ook benieuwd wat er tijdens Wereldse Smaken allemaal te doen is? Op deze pagina kunnen jullie de laatste informatie lezen over het betaalsysteem, de food trucks en de openingstijden.

DEELNEMENDE FOOD TRUCKS 

 

1. Duitsland I La Deutscha Vita

2. Nederland I De Poffertjesman

3. Spanje I Hermanos Iberico

4. Het Wapen I Lodewyck Bitterballen

5. Thailand I Bangkok Street Food

6. Japan I iJapan

7. Mexico I Ay Caray

8. Suriname I Sandy's

9. Vietnam I De keuken van

10. Jamaica I Little Jamaica

11. Italie I Giomara

12. Libanees I Absea

Voor de lekkerste alcoholische en non-alcoholische versnaperingen kunt u terecht bij o.a. de Sangria-bar van Licor 43 of de Biergarten van Warsteiner. Ook hebben we een wijnbar en een cocktailbar.

BETALEN OP HET FESTIVAL

Betalen tijdens Wereldse Smaken gaat via een betaalkaart die heel gemakkelijk opgewaardeerd kan worden bij de kassa’s, oplaadpalen of via uw eigen mobieltje.

Het cashless betaalsysteem van Tactile ontzorgt de organisatie, maar zal ook bij de bezoekers in de smaak vallen, want een zakje bonnen of munten die naderhand niet meer geldig zijn, is bij dit systeem verleden tijd.

 

Opwaarderen kost € 1,- per keer. U kunt ruim voldoende opwaarderen, want na inlevering van de kaart of na afloop van het evenement zal het tegoed op de kaart automatisch teruggestort worden. Dit kan alleen als de kaart gekoppeld is aan uw IBAN. Uw kaart is gekoppeld aan uw IBAN als u bij de kassa een betaalkaart haalt en direct opwaardeert of door de QR-code op de kaart te scannen met uw telefoon.

U hoeft dus niet bang te zijn om uw pas op te waarderen met een groot bedrag, want wat over is komt automatisch retour. Lever de kaart in bij de kassa als u weggaat en u ontvangt een voucher voor gratis toegang tot de Holland Casino vestigingen in Zandvoort en Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 17.00-22.30 uur

Zaterdag 15.00-22.30

Zondag 15.00-21.30 uur

kerstlichten
Voedsel kiezen
Fresh Lemongrass

Download hier het programmaboekje.

Deze is ook te krijgen bij

de kassa tijdens het festival.

We hopen jullie te zien tijdens de eerste editie
van Wereldse Smaken
in Zandvoort!

Al het online opgewaardeerde geld is teruggestort, net als het geld van de gebruikers die hun IBAN hebben ingevuld. Voor diegene die hun IBAN nog niet hebben ingevuld; het is nog niet te laat! Doe dit alsnog voor zondag 10 juli 2022. Dan wordt het resterende bedrag maandag 11 juli teruggestort.

WS_betaalpas.png
WS_betaalpas.png